BBQ- salade met gegrilde meloen, amandelen en feta







Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 meloen

  • 50 gram gerookte amandelen

  • 150 gram feta

  • 125 gram rucola

  • 2 eetlepels mazzetti cremaceto

  • 1 eetlepel olijfolie


Bereidingswijze

  1. Steek de barbecue aan of verhit de grillpan. Halveer de meloen en verwijder de pitten en de draderige binnenkant. Snijd elke helft in 4 parten en verwijder de schil.

  2. Gril de meloenparten aan beide kanten op de barbecue of in de grillpan tot er grillstrepen ontstaan. De meloen hoeft niet door en door warm te worden. Laat afkoelen. Hak de amandelen grof. Snijd de feta in blokjes.

  3. Verdeel de rucola over een grote platte schaal. Leg de meloen erop en verdeel de feta erover. Besprenkel met de cremaceto en olijfolie en bestrooi met de amandelen.

17 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven